Decoratief stucwerk

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Bel ons voor meer informatie

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Erkend meester stukadoor
Iedere schade wordt hersteld
Ontvang deskundig advies

Wanneer je besluit om een specialist in te schakelen voor decoratief stucwerk, merk je al snel dat er diverse mogelijkheden zijn. Bij Van Stiphout ui Breda vertellen we je graag meer over de verschillende manieren. Zo kunnen wij de wanden voor jou op de standaard manier stucen, maar ook kun je kiezen voor een bepaalde structuur of een bepaald motief.

Geef jouw woning een unieke look met decoratief stucwerk

Iedereen is anders en ieder persoon heeft andere wensen op het gebied van decoratief stucwerk. Om aan deze wensen te voldoen, bieden wij je een uitgebreide dienstverlening aan. Denk bijvoorbeeld aan Tadelakt, een eeuwenoude Marokkaanse stuctechniek op basis van grote kalkzandmortel. Deze techniek staat bekend om de unieke marmerachtige en warme uitstraling. Met deze techniek heb je keuze uit veel verschillende mogelijkheden door de zes basiskleuren te mengen, waardoor jij jouw woning in Breda helemaal naar wens maakt.

Creëer een moderne look

Uiteraard is Tadelakt maar een van de vele mogelijkheden op het gebied van decoratief stucwerk. Een betonlook, leem stucwerk, marmerpleister, het is allemaal mogelijk. Vind je het lastig om te bepalen welke techniek het best bij jouw woning past? Wij helpen je graag wanneer je belt naar +31 (0) 6 11 39 66 88. Samen geven we jouw woning in Breda een moderne en unieke look.

 

Erkend meester stukadoor
Iedere schade wordt hersteld
Ontvang deskundig advies