Gevel bepleisteren

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Bel ons voor meer informatie

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Erkend meester stukadoor
Iedere schade wordt hersteld
Ontvang deskundig advies

Waarom zou je de gevel laten bepleisteren? Gevelbepleistering is een uitstekende keuze om de gevel van jouw woning af te werken of te renoveren. Waarom vraag jij je af? Deze voordelige en betaalbare manier geeft jouw woning in Breda een prachtig modern en strak aanzicht. Deze specialistische klus kun je wel aan Van Stiphout uit Breda overlaten.

Je gevel laten bepleisteren? Ontdek de vele voordelen

Naast dat gevelbepleistering een goede keuze is voor jouw portemonnee, kent deze techniek nog vele andere voordelen. Zo is het bepleisteren van de gevel een goed moment om je buitenmuur te isoleren. De pleister vormt dan de afwerkingslaag. Ook is de pleister vochtwereld, waardoor je vocht geen kans geeft om in je gevel te trekken. Als laatste voordeel laat gevelbepleistering waterdamp van binnen naar buiten door. Dit heeft een gunstig effect op de vochthuishouding in de muur.

Kies uit verschillende afwerkingsmogelijkheden

Door je gevel te laten bepleisteren creëer je een prachtig en egaal aanzicht. Daarnaast heb je keuze uit verschillende afwerkingsmogelijkheden. Kies uit verschillende korrelgroottes en kleuren. Overweeg je om je gevel te laten bepleisteren? Wij vertellen je graag meer over de voordelen hiervan wanneer je belt naar +31 (0) 6 11 39 66 88. Wanneer je overtuigd bent van de vele voordelen, gaan wij graag voor je aan de slag.


Erkend meester stukadoor
Iedere schade wordt hersteld
Ontvang deskundig advies