Plafond restaureren

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Bel ons voor meer informatie

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Erkend meester stukadoor
Iedere schade wordt hersteld
Ontvang deskundig advies

Wil je jouw prachtige monumentale plafond laten restaureren? Van Stiphout uit Breda is gespecialiseerd in het herstellen van kenmerkende ornamenten en lijsten. Dit zijn prachtige toevoegingen aan jouw woning en ze maken je woning uniek. Daarom is het logisch dat je wilt blijven genieten van deze prachtige toevoeging. Daar helpen wij je graag bij.

Jouw unieke plafond prachtig laten restaureren

Een ornament is een echte blikvanger in jouw woning. Wanneer jouw plafond om wat voor reden dan ook schade oploopt, is het begrijpelijk dat je jouw unieke historische plafond wilt laten restaureren. Zo kunnen er scheuren in het plafond zitten, grote delen loszitten of de ornamenten zijn beschadigd. Wat de schade ook is, wij herstellen het volledig naar wens. Waar nodig schroeven we de losse delen eerst vast om vervolgens de scheuren te repareren. Als er geen lijst of ornament meer aanwezig is, dan maken wij deze op basis van jouw wensen.

Herstel je plafond in of buiten Breda naar originele staat

Uiteraard wil je dat jouw monumentale plafond in originele staat wordt hersteld. Daar ben je zeker van wanneer je het restaureren van je plafond aan ons overlaat. Doordat wij erkend meester stukadoor zijn, weten wij wat nodig is om jouw ornamenten te laten stralen. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen door contact op te nemen met Van Stiphout in Breda via +31 (0) 6 11 39 66 88.


Erkend meester stukadoor
Iedere schade wordt hersteld
Ontvang deskundig advies