Renovatiewerken

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Bel ons voor meer informatie

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Erkend meester stukadoor
Iedere schade wordt hersteld
Ontvang deskundig advies

Wil jij jouw woning aanpakken door renovatiewerken door een ervaren stukadoor te laten uitvoeren? Dan is het aan te raden om contact op te nemen met Van Stiphout uit Breda. Een van onze specialiteiten is het renoveren van muren, plafonds en buitengevels. Wij herstellen jouw pand graag in originele staat of geven jouw woning een compleet nieuwe look. Wat jouw renovatiewerken ook zijn, wij verzorgen het voor je.

Welke renovatiewerken laat jij over aan Van Stiphout uit Breda

Wordt jouw woning gekenmerkt door prachtige ornamenten en lijsten? Maar hebben deze in de loop der jaren kleine of grote schade opgelopen? Dat is geen probleem voor ons! Wij brengen ze terug in oude glorie. Een andere specialiteit is gevelrenovatie. Een veel voorkomende vorm is het laten stucen van je gevel. Door hiervoor te kiezen, geef je jouw woning een prachtige moderne look en bescherm je jouw pand tegen verschillende weersomstandigheden. Zo krijgen vochtproblemen en schimmels geen schijn van kans.

Vraag naar meer informatie

Alle soorten renovatiewerken laat je met een gerust hart aan ons over. Wij horen graag waar wij jou bij mogen helpen. Neem hiervoor contact met ons op via +31 (0) 6 11 39 66 88 en vertel waar je Van Stiphout uit Breda voor in wilt schakelen. Ook voor vragen of meer informatie bereik je ons via eerdergenoemd nummer.


Erkend meester stukadoor
Iedere schade wordt hersteld
Ontvang deskundig advies