Restauratie bouw

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Bel ons voor meer informatie

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Erkend meester stukadoor
Iedere schade wordt hersteld
Ontvang deskundig advies

Knap je woning op door voor restauratie bouw Van Stiphout in te schakelen uit Breda. Wij zijn gespecialiseerd in het restaureren en reconstrueren van ornamenten en lijstwerk. Het restaureren is meestal noodzakelijk na het loslaten van zware ornamenten of na verzakking. Breng jouw prachtig sierplafond in originele staat terug door voor restauratie bouw met ons in zee te gaan.

Schakel Van Stiphout uit Breda in bij de restauratie van bouw

Stel je eens voor, je hebt een beschadigd plafond. Dan kunnen grote delen los zitten, scheuren in het plafond ontstaan of zijn ornamenten en lijsten beschadigd. Is dit het geval? Dan gaan wij graag voor je aan de slag. Eerst schroeven we de losse delen vast alvorens we de scheuren repareren. Jouw prachtige plafond herstellen wij weer in de oude glorie. Is er geen lijst of ornament aanwezig? Dan kunnen wij op basis van jouw wensen een prachtig ornament of mooie lijst maken.

Restauratie vereist kennis en vakmanschap

Voor restauratie bouw kom je bij ons uit. Het restaureren van ornamentenplafonds en lijsten plafonds vraagt om vakmanschap, kennis en de juiste materialen. Daar ben je bij ons zeker van. Wil je ons inschakelen of wil je meer weten over de diensten? Neem dan gerust contact op met Van Stiphout uit Breda door te bellen naar +31 (0) 6 11 39 66 88.

Erkend meester stukadoor
Iedere schade wordt hersteld
Ontvang deskundig advies