Restauratie Breda

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Bel ons voor meer informatie

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Erkend meester stukadoor
Iedere schade wordt hersteld
Ontvang deskundig advies

Een stukadoor die gespecialiseerd is in restauratie is Van Stiphout uit Breda. Woon je in een prachtig oud pand dat gekenmerkt wordt unieke ornamenten en lijsten? Maar hebben deze kenmerken in de loop der jaren schade opgelopen? Dan wil je deze waarschijnlijk laten herstellen. En dat kun je wel aan ons overlaten. Wij herstellen jouw pand geheel in de oude glorie.

Nauwkeurige restauratie van jouw woning in Breda

Een specialist in de restauratie en reconstructie van ornamenten en lijstwerk, dat is wat de service van ons stukadoorsbedrijf in Breda kenmerkt. Jouw plafond kan op verschillende manieren beschadigd zijn. Grote delen kunnen los zitten, er kunnen scheuren in het plafond zitten en ornamenten en lijsten kunnen zijn beschadigd. Wat de schade aan jouw plafond ook is, wij herstellen het volledig naar wens. Ook wanneer er door de schade geen lijst of ornament meer aanwezig is, maken wij deze helemaal naar jouw keuze.

Vraag naar meer informatie

Wil je meer weten over onze dienstverlening of over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0) 6 11 39 66 88. De restauratie van jouw woning in Breda is bij ons als erkend meester stukadoor in goede handen. Ook voorzien wij jou uiteraard van deskundig en persoonlijk advies.


Erkend meester stukadoor
Iedere schade wordt hersteld
Ontvang deskundig advies