Restauratiebedrijf

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Bel ons voor meer informatie

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Erkend meester stukadoor
Iedere schade wordt hersteld
Ontvang deskundig advies

Wil je een restauratiebedrijf inschakelen om de ornamenten en lijsten voor bijvoorbeeld plafonds, wanden en gevels te restaureren? Van Stiphout uit Breda is je graag van dienst. Vooral bij oude panden is het vakmanschap van een stukadoor gewenst. Door de restauratie herstellen wij deze panden geheel in de oude glorie. Deze specialistische klus kun je aan ons restauratiebedrijf wel toevertrouwen.

Dit restauratiebedrijf herstelt het plafond geheel naar wens

Als je een beschadigd plafond hebt, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. Het is mogelijk dat er grote delen loszitten en dat er scheuren in het plafond zitten. Ook kunnen de ornamenten en lijsten beschadigd zijn. Wij herstellen je plafond helemaal naar wens. Dit doen we door eerst de losse delen vast te schroeven waarna we de scheuren aanpakken. Vervolgens herstellen we de kenmerkende ornamenten of lijsten. Als er geen lijst of ornament meer aanwezig is, maken wij deze graag op basis van jouw wensen.

Erkend meester stukadoor Van Stiphout uit Breda

Als erkend meester stukadoor is de restauratie van jouw plafond, wand of gevel bij ons restauratiebedrijf in goede handen. Wanneer je ons wilt inschakelen, bereik je ons via +31 (0) 6 11 39 66 88. Bij vragen, voor meer informatie of voor deskundig advies staan wij je ook graag via dit telefoonnummer te woord.


Erkend meester stukadoor
Iedere schade wordt hersteld
Ontvang deskundig advies