Stukadoor Breda

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Bel ons voor meer informatie

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Erkend meester stukadoor
Iedere schade wordt hersteld
Ontvang deskundig advies

Waar houd je rekening mee bij het zoeken naar een geschikte stukadoor uit het grote aanbod stukadoorsbedrijven in Breda? Dan wil je natuurlijk in zee gaan met een stukadoor die altijd netjes werkt en de gemaakte afspraken nakomt. Daar ben je zeker van wanneer je Van Stiphout inschakelt. Al meerdere projecten hebben we succesvol afgerond. Waarmee mogen wij jou helpen?

Hoogwaardig stucwerk en restauratie door deze stukadoor in Breda

Het egaal afwerken van muren en plafonds laat je met een gerust hart aan ons over. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor stucwerk. Een veelgehoorde reden is het geven van een mooie gladde afwerklaag aan wanden of plafonds. Stucwerk geeft daarnaast ook sfeer aan jouw woning. Andere voordelen is dat goed gestucte muren de thermische isolatie bevorderen en brandvertragend zijn. En mocht je ook jouw woning later willen verkopen, de waarde van jouw woning stijgt door hoogwaardig stucwerk.

Kies uit diverse stukadoorsbedrijven uit Breda

Wat ons als stukadoor onderscheidt van andere stukadoorsbedrijven in Breda, is onze uitgebreide dienstverlening. Voor iedere vraag bieden wij de juiste oplossing. Een greep uit onze dienstverlening:

  • Pleisterwerk
  • Schuurwerk
  • Leem stucwerk
  • Restauratie
  • Tadelakt
  • Beton-stuc

Voor zowel veelvoorkomend stucwerk als ingewikkelde restauraties en renovaties kun je uitstekend bij ons terecht.

Aangesloten bij het Neerlandsch Stucgilde

Als stukadoor in Breda zijn wij aangesloten bij het Neerlandsch Stucgilde. Dit gilde bestaat uit zelfstandige stukadoorsbedrijven, die de kennis en kunde met elkaar delen, bundelen en vergroten. Dit doen we om ons mooie ambacht te behouden voor de toekomst. Als lid van het Stucgilde doen we er alles aan om de kwaliteit van decoratief stukadoorswerk te bevorderen.

Laat je deskundig adviseren

Als erkend meester stukadoor gaan we graag voor jou aan de slag. Wil je meer weten over wat ons als stukadoor onderscheidt van andere stukadoorsbedrijven uit Breda? Of wil je deskundig advies ontvangen van een stukadoor die aangesloten is bij het Neerlandsch Stucgilde? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 6 11 39 66 88. Wij horen graag wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Erkend meester stukadoor
Iedere schade wordt hersteld
Ontvang deskundig advies